Only 8 days to go

by Feb 24, 2017MMA GALLA March 4th 2017, News

Så er det tid igen! Om lidt over en uge åbner vi for anden gang dørene til et brag af en aften. Vi glæder os til at se både garvede kæmpere- og unge talenter vise deres værd i buret til Danmarks største MMA begivenhed.

When in doubt – Go BIG!

Vi arbejder hele tiden på at kunne tilbyde vores gæster en endnu bedre og mere komplet oplevelse, så de kan få en god aften med deres venner.

Til vores næste stævne er vi rykket til en større og mere publikumsvenlig venue i Odense Idrætshal, med mulighed for det store overblik fra de gode tribunepladser, eller den nære og intense oplevelse helt inde ved ringside ved siden af buret.

Fra næste stævne kan vi også som det eneste MMA event i Danmark tilbyde vores publikum at se kampene afviklet i et rigtigt UFC bur, med samme dimensioner som der bruges til de store UFC stævner!

For at gøre det til en komplet oplevelse, så har vi sørget for at der både er åben indvejning for pro kæmperne samt et officielt afterparty på Slagteriet efter aftenens Main Event.

Når dørene åbner til MMA GALLA har vi sørget for massere af underholdning inden aftenens første kamp kl. 19:00.

Prøv bl.a. din styrke på en knald ny MMA GALLA boksemaskine, eller mød de danske UFC kæmpere Christian ‘Godzilla’ Colombo og Damir ‘The Bosnian Bomber’ Hadzovic til en Meet & Greet i forhallen mellem 17:30 – 18:00.

Mød UFC kæmperne Christian ‘Godzilla’ Colombo og Damir ‘The Bosnian Bomber’ Hadzovic til en Meet & Greet i forhallen fra 17:30 – 18:00!

Partners and Sponsors

Trusted and used by MMA GALLA

AdInmotion
AdInmotion
Lokalavisen
Sport Event Fyn

Pin It on Pinterest

Share This