Så blev MMA GALLA VOL. 3 afviklet, og hvilket show det var!

by | Sep 15, 2017

Så blev MMA GALLA VOL. 3 afviklet, og hvilket show det var!

13 kampe, der bølgede frem og tilbage, mens fighterne prøvede at få overtaget eller også blev de kontant afsluttet på knock out!

Det eneste, der lige nu overgår arrangørernes træthed, er vores glæde over at aftenen forløb så godt på MMA GALLA VOL. 3 i Odense Idrætshal.

Vi er glade for den stemning vi oplevede blandt publikum, og vi håber at alle havde en god aften både ringside og på tribunerne!

Tak til alle fighterne, der mødte op og gav deres bedste, og det samme til deres coaches og klubkammerater, der var kommet fra hele landet, for i DEN grad at heppe og støtte deres fighter!

En STOR tak til vores sponsorer – uden Jer ville det ikke være muligt at stable MMA GALLA-stævnerne på benene. Vi håber, at vi i fremtiden også ser Jer til de kommende stævner.

Vi prøver hele tiden at forbedre publikums oplevelse, så når vi ses igen til næste stævne i Lillebæltshallen (Middelfart) d. 4. November til MMA GALLA VOL.4, så lover vi jer endnu en fantastisk aften med en masse gode kampe, eller med andre ord, vi glæder os allerede til at åbne dørene til næste MMA GALLA!

Partners and Sponsors

Trusted and used by MMA GALLA

AdInmotion
AdInmotion
AdInmotion
AdInmotion

Pin It on Pinterest

Share This