SATURDAY JANUARY 13TH 2018 - NYKØBING FALSTER HALLERNE

MMA GALLA VOL. 4

SPOTLIGHT: Jakub Dittrich vs Nick Barnø

by | Dec 6, 2017

I vores 2. pro kamp d. 13. januar finder vi et velkendt ansigt i MMA GALLA regi. Navnet er Nick Barnø, og dette bliver ikke mindre end hans 3. pro kamp ved MMA GALLA.

Barnø er en upcoming dansk sværvægter der kæmper for at nå sit ultimative mål- nemlig at komme i Ultimate Fighting Championship, hvor han kan repræsentere dansk MMA på bedste vis. Vi spurgte ham, om han føler sig klar til det kommende udfordring;

”Efter en hård start på året med 3 kampe på 3 måneder, så var kroppen brugt fysisk såvel som psykisk. Jeg har brugt tiden fornuftigt. Selvom showet som oprindeligt var sat til d. 4. november blev flyttet, så har træning og generelle forberedelser været rigtig gode. Jeg glæder mig meget til at træde ind i buret d. 13. januar.”  – Nick Barnø

Nick Barnø træner med Christian Colombo

Men først skal han overkomme en ubesejret modstander der kommer fra Tjekkiet. Navnet er Jakub Dittrich. Dittrich har en 2-0-0 pro rekord, og har vundet på en decision samt et TKO.

”Vi har set ham lidt an og har en gameplan. Hovedsageligt har jeg fokus på mig selv, og hvad jeg bringer med ind i buret. Jeg har haft god tid og arbejdet meget på mine svagheder, samt forbedret de værktøjer jeg har. I kommer til at se mig i den bedste udgave af mig selv nogensinde.” – Nick Barnø

Begge kæmpere har en stående baggrund. Jakub Dittrich kommer fra en baggrund i boksning og vi må forvente, at kampen bliver stående med en masse spark og slag. Ikke én af 7 pro kampe på Nick Barnø’s CV er gået alle runder ud. Samtidig er alle sejre også endt på TKO’s. Nick Barnø siger følgende;

”Jeg kommer ikke for at gå 3 runder. Har faktisk aldrig været i 3. runde, så hvorfor begynde nu? Alle sværvægtere slår hårdt, så tvivler stærkt på at denne kamp bliver anderledes.” – Nick Barnø

Nick Barnø mod Frank Kortz

Nick kæmper til dagligt i det danske MMA powerhouse, Arte Suave i København. Det samme som Thomas Jessing.

Blot en måned efter hans kamp mod Jakub Dittrich skal Nick kæmpe ved Golden Ticket for en titel. Vi har spurgt ham om hans tanker på at være klar til kampen;

”Det er aldrig til at vide, hvordan man har det efter en kamp. Men ville aldrig sige ja, hvis jeg ikke troede at jeg ville være klar. Er man skadet så er man skadet, men jeg har tænkt mig at bringe endnu en titel hjem til Danmark” – Nick Barnø

Nick Barnø med et altafgørende spark til MMA GALLA VOL. 2

Vi glæder os meget til at se kampen mellem Jakub Dittrich og Nick Barnø til januar. Man kan kun lade sig inspirere af en mand som Nick Barnø, der gør alt hvad han kan for at nå sine drømme!

MMA GALLA BUSINESS CLUB

UPCOMING EVENT

Nykøbing Falster Hallerne

MMA GALLA VOL. 4
SATURDAY JANUARY 13TH 2018
NYKØBING FALSTER HALLERNE

Nørre Blvd. 4A, 4800 Nykøbing Falster, Danmark

Fightcard

Partners and Sponsors

Trusted and used by MMA GALLA

Your Logo here?

Do you want to become a partner or sponsor?

Pin It on Pinterest

Share This