SATURDAY JANUARY 13TH 2018 - NYKØBING FALSTER HALLERNE

MMA GALLA VOL. 4

SPOTLIGHT: Mark O. Madsen vs Matthias Freyschuss

by | Dec 31, 2017

Efter 3 år med fokus på brydning vender OL medaljevinderen Mark O. Madsen tilbage til dansk MMA.

Vi har snakket med Mark om hans comeback og samarbejdet med MMA GALLA:

”Jeg har længe gerne ville tilbage til MMA og muligheden for at kæmpe på hjemmebane i Nykøbing Falster ved MMA Galla VOL 4 var ganske enkelt så tiltrækkende, at beslutningen var meget let at træffe.”  – Mark O. Madsen

Pressemøde: Otto Knudsen, Mark O. Madsen, Claus S. Larsen

Som aftenens main event mod svenske Matthias Freyschuss står der meget på spil for den ambitiøse dansker, der har gjort sig overvejelser om hvorvidt det kun bliver til dén ene comeback kamp, hvis resultatet bliver et nederlag:

Jeg har været i den absolutte verdenstop i brydning i mere end 10 år og i den periode har jeg lært at tackle både modgang og medgang. MMA minder på mange områder om brydning, hvor jeg i min karriere både har inkasseret store sejre og slemme nederlag. En af de vigtigste erfaringer jeg har gjort mig, er at nyde sejrene, øjeblikkene med succes når virkelighed og målsætninger forenes og vigtigst af alt, evnen til at rejse sig efter nederlag, skader og modgang og komme stærkere tilbage i drømmen om at blive en bedre version af mig selv som menneske og som sportsmand.

Mark O. Madsen kommer med en 2-0-0 score, hvor begge kampe er vundet i 1. runde. Det får dog ikke Mark til at tage noget for givet og forklarer at lysten til at vinde altid er en stor drivkraft:

Hver gang jeg går op i MMA ringen eller på brydemadrassen er der en mulighed for succes eller modsat en risiko for nederlag. I min verden må frygten for at fejle aldrig blive større en lysten til at prøve at lykkedes. Min MMA karriere er kun lige begyndt og selvom jeg igennem blod, sved og tårer arbejder på at vinde vil der vil komme forhindringer og bump undervejs, men min lyst til at lykkedes med min MMA drøm skal altid veje tungest. Det er mit aktive valg og den 13 januar har jeg arbejdet hårdt på at få løst den opgave der venter på mig i MMA ringen. Vind eller tab vil jeg lære en masse og sørge for at nyde oplevelsen hele vejen. Min kamp den 13 januar i Nykøbing Falster hallen er kun starten på en længere rejse i denne spændende verden i Mix Martial Arts.

Mark O. Madsen Vs Matthias Freyschuss

Marks svenske modstander møder op med en 1-0-0 Pro score, med en sejr i 2. runde på TKO i en kamp tilbage i efteråret 2016. Før det har Freuschuss dog vundet 7 ud af 10 MMA amatørkampe. Vi spurgte Mark om det på papiret ligner en let modstander:

Det er ikke min opgave at vurdere om min modstander er let eller svær. Jeg møder Mathias Freyschuss, som er tidligere bokser og svensk amatør MMA mester tilbage i 2013 – det er fakta. Min opgave bliver at finde en vej frem til en sejr på den ene eller den anden måde, når lågen til buret smækkes og kampen fløjtes i gang. Forberedelse er nøglen til succes i sport og jeg tror fuldt og fast på at hårdt arbejde slår talent i det lange løb. Jeg kunne ligeså godt være igang med mine forberedelser til et OL – opgaven er den sammen. Jeg skal gøre mit bedste for at løse en opgave, som min modstander vil gøre alt hvad han kan for at forhindre.

Op til sit comeback træner Mark i Arte Suave, hvilket gør ham til klubkammerat med flere af de store danske MMA profiler, bl.a Mads Burnell og Damir Hadzovic, udover de to andre pro fightere til MMA GALLA VOL 4, Nick Barnø og Thomas Jessing.

Karakterisk for den perfektioniske bryder, så har Mark valgt at træne med Martin Kampmann i forberedelserne til kampen mod svenskeren:

Jeg har været så heldig at indgå et samarbejde med Martin Kampmann som coacher mig i mine MMA forberedelser frem til den 13 januar. Martin Kampmann er i min verden en levende dansk UFC legende. Han har været i top 5 i UFC igennem flere år og er klart den bedste dansker, som vi har haft på den store MMA scene til dags dato. Martin har et godt overblik og kan hjælpe mig ved at sætte en finger på områder jeg skal fokusere på for at løse min forestående opgave.

Mark O. Madsen i aktion

MMA er en sammenblanding at mange kampsportsgrene som hver især byder på et helt univers af teknik og taktik og her er Martins kompetencer yderst værdifuld, så jeg får trænet det, der giver bedst mening i forhold til mit eget MMA game. Tiden er en faktor og vi forsøger at få det bedste ud af de rammer og den tid vi nu engang har tilgængelig. Jeg glæder mig til at komme i gang med MMA rejsen og er begejstret over at have Martin Kampmann til at coache og forberede mig.

Med de ord, så glæder vi os til at se Mark O. Madsen i sin comeback kamp den 13 januar, hvor en sejr vil være et væsentligt skridt i retning af drømmen om UFC.

MMA GALLA BUSINESS CLUB

UPCOMING EVENT

Nykøbing Falster Hallerne

MMA GALLA VOL. 4
SATURDAY JANUARY 13TH 2018
NYKØBING FALSTER HALLERNE

Nørre Blvd. 4A, 4800 Nykøbing Falster, Danmark

Fightcard

Partners and Sponsors

Trusted and used by MMA GALLA

Your Logo here?

Do you want to become a partner or sponsor?

Pin It on Pinterest

Share This