Tickets

by | Jun 21, 2016

MMA Galla er et stort Mixed Martial Arts event, der afvikles i Odense Congress Center d. 17. september 2016.

Stævnet byder på en intens blanding af amatør og professionelle kampe, hvor danske og udenlandske kæmpere kan opleves.

For dem der ønsker en aften hvor der bliver gået ALL IN, tilbyder vi et eksklusivt VIP arrangement, hvor der serveres en 3-retters menu med fri øl, vin og vand til maden, samt fri øl og vand resten af aftenen! Udover lækker mad og drikkelse der flyder frit fra hanen, vil gæsterne til VIP arrangementet komme til at opleve tidligere MMA fighter ved UFC, Martin Kampmann, samt komme helt tæt på Mixed Zone, hvor kæmperne stiller op til interviews direkte efter kampene!

I forbindelse med billetkøbet – vil det også være muligt at tilkøbe en 3-retters menu uden fri drikkevarer. Denne seating vil foregå i OCC’s Restaurant, og er derfor IKKE en del af VIP arrangementet.

Der er ligeledes mulighed for at leje hotelværelser til MMA Galla til fordelagtige priser. Vi har samarbejdet med Hotel Odense omkring dette, og for mere information om værelser og faciliteter, er I velkommen til at besøge www.hotelodense.dk.

Se alle vores tilkøbsmuligheder, som fremgår i nederste del af skærmbilledet, efter du har valgt dine billetter.

For mere information om eventet, besøg os på vores hjemmeside www.mmagalla.dk eller følg os på Facebook under MMA GALLA.

VIP billetter: Dørene åbner Kl. 17.00 (spisning kl.17.30) Inkl. menu fri vin/øl og vand 2 timer under maden. Derefter fri øl/vand under showet.

Unummereret, Ringside billetter(uden VIP): Dørene åbner Kl. 18.00

Gå på www.mmagalla.com/business-club for at læse mere om dine muligheder som sponsor og VIP gæst.

Pin It on Pinterest

Share This